Aanpak en Rob Herkströter Onderhoud aan de slag met uw project in of bij Geldermalsen en Tiel

Grote of kleine projecten: Aanpak en Rob Herkströter Onderhoud verzorgen de meest uiteenlopende bouwprojecten. Van aanbouw tot verbouwing en renovatiewerkzaamheden. Geen klus is te gek. Particulier of bedrijf: ga met ons in gesprek over de mogelijkheden.

Bouwwerkzaamheden

Onze bouwwerkzaamheden bestaan uit timmeren, metselen, stukadoren en betegelen. Ook het aanleggen van leidingwerk en vloerverwarming doen wij in een handomdraai. Wilt u uw keuken of badkamer verbouwen? We nemen uw wensen graag met u door zodat u de droomkeuken of badkamer krijgt die u altijd al in gedachten heeft.

Onze monteurs werken snel en netjes en zijn allen multi-inzetbaar. Daarbij beschikken we uiteraard over de juiste gereedschappen zodat we een perfect eindproduct af kunnen leveren.

; rioolreparatie; rioleringsbedrijf;
rioolproblemen; rioolreparatie

Lekkage

Onze monteurs worden regelmatig ingezet bij het opsporen en verhelpen van lekkages. De oorzaak van een lekkage is vaak lastig te vinden.

Wij beschikken over specialistische apparatuur waarmee onze monteurs in de meeste gevallen in staat zijn om de lekkages zonder enig probleem snel op te sporen. Als we de lekkage hebben gevonden, kunnen wij de reparatie hiervan, inclusief eventuele schade als gevolg van de lekkage, voor u verhelpen en repareren.

 

Hoogwerker

Wij beschikken over een eigen hoogwerker en een speciale daksteiger. Deze gebruiken wij bij het opsporen van lekkages, inspecties en reparatiewerkzaamheden aan daken of andere zaken waar u vanaf de grond niet bij kunt.

Vertrouw op onze expertise