Gespecialiseerd in rioolontstopping, -aanleg en -onderhoud

In 1992 is Rob Herkströter gestart met onderhoud aan gebouwen en terreinen. Doordat er onder onze klanten veel vraag was naar rioolonderhoud en -inspectie, is een deel van ons bedrijf zich hierin gaan specialiseren. In 2001 werd daarom Aanpak rioolontstopping, -aanleg en -onderhoud opgericht.

Ook voor onderhoud aan tuin, pand en terrein

Rioolonderhoud; rioolproblemen;

Inmiddels bestaat ons team uit 7 medewerkers. Iedere dag gaan onze 5 goed uitgeruste bedrijfsbussen vanuit Kapel-Avezaath (bij Tiel en Geldermalsen) onderweg en voert ons team tal van werkzaamheden uit. Wij zijn er trots op dat we iedere klus voor u kunnen klaren met ons eigen materieel. We beschikken dan ook over een minigraver en een hoogwerker.

Aanpak rioolontstopping, -aanleg en -onderhoud verricht de meest uiteenlopende rioolwerkzaamheden, maar ook grond- en straatwerk. Wij gaan niet alleen graag aan de slag in en onder uw woning of bedrijfspand, ook met uw tuin of groenvoorziening weten wij raad. 

Tiel; Betuwe; Gelderland

Staat er een verbouwing op de planning? Ook dan kunt u rekenen op de expertise van ons team. Wij realiseren een grote diversiteit aan bouwprojecten: aanbouw, verbouw en renovatie.

Onze professionaliteit en klantgerichtheid ziet u terug in het eindresultaat. Precies zoals u in gedachten had.

Vertrouw op onze expertise