Direct hulp bij een rioolprobleem?

Ontstoppingsdienst

Heeft u een snel ontstoppingsdienst nodig? Aanpak Riool en Bouw heeft goed opgeleide monteurs die u direct kunnen helpen.

 

Bij een verstopt riool wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Omdat wij in de regio wonen en werken kunnen we snel schakelen. Wij zijn als ontstoppingsdienst van alle markten thuis. Wij zorgen dat uw toilet weer vlot doorstroomt, door de afvoer te ontstoppen, u weer zonder problemen kunt douchen en dat de vaatwasser weer zonder zorgen gebruikt kan worden.

 

DSC_8854

Unieke Aanpak

Aanpak Riool en Bouw staat voor u klaar bij een relatief eenvoudig verstopping, als ook voor de meest ingewikkelde situaties. Zij vinden het een sport om als een detective te onderzoeken waardoor het probleem is ontstaan. Wij hebben als ontstoppingsdienst alle benodigde detectie apparatuur en camera’s om in de rioleringsbuizen te kijken. Indien nodig kan dit ingezet worden om goed in kaart te brengen wat het probleem is en waar het probleem zit.

DSCN0012

Rioolwerkzaamheden op alle gebied

Op deze wijze kan bepaald worden hoe de verstopping verholpen kan worden. Of het nu opgelost wordt met een verenmachine of door middel van hogedruk, wij hebben alle apparatuur om te ontstoppen altijd bij ons. Ook freesapparatuur is altijd aanwezig, zelfs dicht gekalkte buizen kunnen van binnen uit schoongemaakt worden. Wij zijn de ontstoppingsdienst waar u naar op zoek bent.

 

Een snelle en goede ontstoppingsdienst is zeer waardevol.

 

Vertrouw op onze expertise