Direct hulp bij een rioolprobleem?

Riool verstopping

Riool verstopping van de wc? Wij zoeken het toilet weer voor u op.

Dit is natuurlijk een irritant grapje. Niets is zo vervelend als een toilet wat niet lekker door loopt. Een riool verstopping komt altijd op het verkeerde moment. Met Aanpak Riool en Bouw haalt u een rioolbedrijf in huis wat al meer dan 25 jaar op dit gebied werkt. Wij hebben goed opgeleide monteurs en uitstekende apparatuur.

DSC_9464

Speurneuzen

Naast het leveren van kwaliteit en het werken in de regio, zijn wij specialist in speuren. Wij stoppen niet voordat we de oorzaak van een verstopping hebben gevonden. Onze vriendelijke monteurs overleggen met u over de te verrichten werkzaamheden om het riool weer te ontstoppen. Wij hebben alle apparatuur in huis om de problemen gedegen in kaart te brengen.

DSC_9462

Schoon werken

Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren om de verstopping op te lossen. Hiervoor hebben we de benodigde apparatuur zoals verenmachines, hogedruk machines en frees apparatuur. Rioolproblemen zien we als een uitdaging. Naast het oplossen van het probleem, laten we u woning net zo netjes achter, als toen we binnen kwamen. Niks geen viezigheid meer opruimen, als ziet er weer keurig uit.

Een riool verstopping zien we als een uitdaging; speuren naar het probleem, oplossen van de verstopping en het huis weer netjes achterlaten.

Vertrouw op onze expertise