Direct hulp bij een rioolprobleem?

Riooldienst

Wat kan de vakkundige Riooldienst van Aanpak Riool en Bouw voor u betekenen?

Aanpak Riool en Bouw heeft 2 sterk samenwerkende afdelingen. Onze Riooldienst staat voor u klaar op het gebied van de meest uiteenlopende rioolproblemen en de afdeling Bouw doet voor u alle andere voorkomende werkzaamheden in en rond uw woning.

20190501_120808_resized_1

Aanpak Riooldienst

Van onze riooldienst kunt u verwachten dat we op een goede en snelle manier in kaart brengen wat er aan de hand is. Onze gecertificeerde monteurs stellen dan vast wat de meest logische aanpak is. Wij hebben alle riooltechniek in huis om de meest uiteenlopende zaken op het gebied van riool uit te voeren. Voordat we het probleem oplossen, wordt het natuurlijk eerst met u besproken en worden de werkzaamheden uitgevoerd op het tijdstip dat het u schikt.

DSC_8843

Aanpak Bouw

De afdeling Bouw doet de overige werkzaamheden in en rondom uw woning. Indien er bijvoorbeeld in de badkamertegels weggehakt moeten worden voor het rioolwerk, dan kan de afdeling Bouw, het hak- en breekwerk weer herstellen. Als er in de tuin is gegraven is voor het rioolwerk, dan kan het straatwerk van het terras door ons in de oude staat teruggebracht worden. Ook voor graaf- en straatwerk hebben we de benodigde gereedschappen en machines.

 

De monteurs van de Riooldienst van Aanpak Riool en Bouw staan voor u klaar.

Vertrouw op onze expertise