Direct hulp bij een rioolprobleem?

Rioolproblemen

Aanpak Riool en Bouw is de specialist in het oplossen van uw rioolproblemen. U wordt compleet ontzorgt van begin tot eind, indien nodig 7 dagen per week en 24 uur per dag.  Wij zorgen niet alleen voor het aanpakken van uw totale rioolproblemen, maar kunnen ook de vervolgschade oplossen. Rioolservice staat bij ons op nummer 1.

 

Bij vervolgschade kunt u denken aan lekkage van rioolwater wat het plafond heeft beschadigd, of lekkage van water in het keukenkastje wat de keukenvloer aantast. Ook kan het voorkomen dat er tegelwerk open gebroken moet worden om bij de leidingen te kunnen komen. Onze bouwploeg kan dan uw plafond vervangen, een vloer aanpassen, tegelwerk herstellen enz.

Grondzuigen tussen beplanting

Rioolproblemen in de tuin

Ook kan het voorkomen dat er in uw tuin gegraven moet worden, wij kunnen dan het straatwerk weer keurig herstellen, hiervoor hebben we alle benodigde machines en gereedschappen. Het is ook mogelijk om een inspectierapport te maken voor de verzekering, er zijn veel verzekeraars die de vervolgschade vergoeden indien die hersteld wordt door een erkend bedrijf.

Rioolaanpassenvanhetrioolinkruipruimte20_srcset-large

Rioolproblemen in huis

“Rioolproblemen” is natuurlijk een erg breed begrip, het kan uiteenlopen van een rioollucht in huis tot een compleet verstopt riool waardoor het toilet verstopt raakt en de gootsteen niet meer leeg loopt.  Wij hebben rioolcamera’s om een rioolinspectie te verrichten en allerlei andere apparatuur om de verstopping te verhelpen. Zelfs een compleet nieuwe riolering aanleggen behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Rioolproblemen zijn voor ons een uitdaging
om op te lossen.

Vertrouw op onze expertise