Direct hulp bij een rioolprobleem?

Afvoer ontstoppen

Om uw afvoer te ontstoppen kunnen we met een verenmachine werken of met water onder hoge druk. Veren machines hebben we in verschillende maten; met een kleine diameter voor bijvoorbeeld een gootsteenafvoer (of vaatwasser verstopt), deze heeft een lengte van circa 9 meter. Indien er sprake is van een grote afvoer, dan gebruiken we om de afvoer te ontstoppen een verenpakket met een grote diameter die wel 20 meter lang is.

Indien uw toilet vol staat en het water niet weg wil lopen, kan de afvoer met een verenmachine worden ontstopt. Werkt dit niet voldoende, dan gaan we aan de slag vanuit de kruipruimte of vanuit een ontstoppingsstuk buiten uw woning. Indien er geen ontstoppingsstuk aanwezig is, kunnen we dit direct aanleggen.

DSC_9465

Toilet verstopt

Een toilet kan verstopt zitten door tal van mogelijkheden, een toiletblokje met houder wat per ongeluk doorgespoeld wordt, maandverband dat doorgespoeld wordt en vervolgens vast blijft zitten. Ook wordt er door kinderen weleens iets in het toilet gegooid wat niet de bedoeling is.

 

DSC_9404

Preventief schoonmaken

Doucheputjes raken vaak verstopt door haren die samen klonteren. Door zelf regelmatig het putje schoon te maken, kan al veel ellende voorkomen worden. Afvoer preventie ontstoppen is erg belangrijk. Ook bij uw aanrecht kunt u zelf preventief aan de slag om te ontstoppen. Door soda op te lossen in heet water, in het aanrecht te gieten, kan aanslag los geweekt worden. Dit moet wel een tijdje staan om goed in te werken.

 

Indien u Aanpak inschakelt om een afvoer te ontstoppen, wordt er eerst bepaald welke methode er in uw geval het beste werkt.

Vertrouw op onze expertise