Direct hulp bij een rioolprobleem?

Wat te doen bij verstopping riool

Altijd op een ongelukkig moment; uw toilet - wc is verstopt; wat te doen bij verstopping riool!

 

Uw toilet kunt u geen moment missen, u kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week Aanpak bellen met uw rioolproblemen. Aanpak stuurt zo spoedig mogelijk een monteur met goed uitgerust auto, om een verstopping van het riool op te lossen.

DSC_9465

Ontstoppen met de verenmachine

Wat te doen aan een toilet dat volstaat met water, is niet altijd makkelijk te bepalen. Er kan sprake zijn van een lokaal toiletpot probleem, bijvoorbeeld een ophoping van vochtige doekjes, grote hoeveelheden toiletpapier of een luier die doorgespoeld is en vervolgens de afvoer blokkeert. Een lokaal probleem kan vaak al opgelost worden door de toiletpot weg te halen en het riool goed te bekijken en leeg te halen. Als er op het eerste oog niets te zien is, dan gaan we verder met andere methodes.

DSC_9438

Ontstoppen met hoge druk water

Het is mogelijk om met hoge druk water door de leidingen heen te spoelen, om de verstopping weg te spoelen. Als ook dit niet afdoende is, gaan we met een camera in het riool kijken; een rioolinspectie, hiervoor hebben wij gespecialiseerde apparatuur en goed opgeleide monteurs in huis.

"Wat te doen met een verstopping"
is niet telefonisch te bepalen.
Er wordt ter plaatse onderzocht welke methodes er het beste toegepast kunnen worden om uw riool te ontstoppen.

Vertrouw op onze expertise