Direct hulp bij een rioolprobleem?

Riooltechniek

Aanpak Riool en Bouw heeft op het gebied van Riooltechniek alles in huis. Wij werken in uw regio voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor de voedingsindustrie hebben we gespecialiseerde apparatuur in huis, deze apparatuur wordt dan ook alleen voor de voedingsindustrie gebruikt en komt niet in contact met de reguliere riolering.

De riooltechniek die wij gebruiken richt zich op het opsporen en op het oplossen van het rioolprobleem. Ook kan er preventief gewerkt worden om rioolproblemen te voorkomen. Wij kunnen uw gehele rioolstelsel gedegen in kaart brengen, zowel de ligging als de staat van het riool worden dan vakkundig beoordeelt en op film vastgelegd.

DSC_9439

Riooltechniek voor detectie

Met de riooltechniek voor het vaststellen van het probleem, wordt gebruik gemaakt van rioolcamera’s en van detectieapparatuur. Op deze wijze kan er precies vastgesteld worden waar de verstopping zit en waar hij uit bestaat. De oorzaak van een verstopping kan variëren van een prop wc-papier tot een gebroken rioolbuis. De afvoer ontstoppen is dan 1 van de mogelijkheden. Door gebruik van de detectieapparatuur kunnen we exact vaststellen waar we moeten zijn. Met onze gps-apparatuur kunnen we ook inmeten wat de coördinaten van het riool zijn.

DSC_9438

Riooltechniek voor ontstoppen

Riooltechniek wordt ook ingezet voor het ontstoppingswerk. U kunt dan denken aan diverse verenmachines of aan hogedruk apparatuur. Als de rioleringsbuis van binnen aangekoekt is met vet, kalk en fosfaten, dan gebruiken we freesmachines om de buizen van binnenuit schoon te maken.

Met de uitgebreide Riooltechniek van Aanpak Riool en Bouw staan we klaar om uw rioolproblemen op te lossen.

Vertrouw op onze expertise