Direct hulp bij een rioolprobleem?

Riool ontstopping Culemborg

Het is heerlijk om een tuin te hebben. ’s Zomers lekker buiten kunnen zitten en ’s avonds nog een drankje buiten bij lekker weer. Onderhoud van een mooie tuin met bloemen en planten kost u echter wel veel werk. Laat uw tuin aanleggen, renoveren of onderhouden door Aanpak en Rob Herkströter Onderhoud uit Kapel-Avezaath, in Gelderland.

Bij Aanpak rioolontstopping, -aanleg en -onderhoud en Rob Herkströter onderhoud uit Kapel-Avezaath, gelegen tussen Tiel en Geldermalsen, vindt u alles onder één dak. Zowel qua riolering als bouw en (tuin)onderhoud zijn wij u graag van dienst.

over2_srcset-large

Aanleg en renovatie

Heeft u een idee voor uw nieuwe tuin of een tuinrenovatie? Laten we samen een tuinontwerp maken. Zo krijgt u een duidelijk beeld hoe uw tuin er uiteindelijk uit zal komen te zien. We leveren bomen, heesters en haagplanten voor een heerlijk groene tuin.

Wilt u een bouwkundig element toevoegen zoals een muur rondom uw tuin, een tuinhuisje of een natuursteenbewerking? Dat kan. We gaan graag voor u aan de slag.
Heeft u wateroverlast en is uw tuin meer een zwembad? Laat ons dan verticale drainage verzorgen. Dit is ook mogelijk in combinatie met de aanleg van een waterpartij.

home10_srcset-large

Onderhoud

Wij verrichten tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. Niet alleen uw bedrijfspand is uw visitekaartje, ook de tuin maakt hier onderdeel van uit. U kunt het groen rondom uw bedrijfspand dan ook maar beter goed verzorgen. Wij doen dit graag voor u. Sluit hier een onderhoudscontract voor af, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Wij voeren periodiek de benodigde onderhoudswerkzaamheden uit.

We verrichten alle voorkomende groendiensten. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen en hagen, rooien en afvoeren van bomen, grasmaaien, bladruimen en het onkruidvrij maken van uw terrein.

Liever het groen in uw tuin inwisselen voor steen? Schakel ons ook in voor grond- en straatwerk. Daarbij verzorgen we de aanleg en reparatie van bestratingen en verhardingen rondom woningen en bedrijfspanden ook.

Vertrouw op onze expertise