Direct hulp bij een rioolprobleem?

Loodgieter

Indien de loodgieter uw rioolproblemen niet op kan lossen, dan levert Aanpak Riool en Bouw met de speciale apparatuur en de gedegen opgeleide monteurs, de passende oplossing. Voor zowel rioolproblemen als verbouwingen en renovaties; Aanpak Bouw en Riool staat voor u klaar.

In onze regio (Tiel en circa 25 km daaromheen) werken wij voor verschillende gemeentes, loodgieters, aannemers en installateurs. Wij hebben gespecialiseerde apparatuur voor rioolproblemen; rioolcamera’s van verschillende grootte (met opname mogelijkheden), detectie apparatuur, frees apparatuur, rookdetectie apparatuur enz. Ook kunnen we inspectie rapporten maken van de geconstateerde problemen, eventueel met camera en foto beelden.

DSC_8848

Bouwwerkzaamheden

In de regio bellen loodgieters de specialisten van Aanpak niet alleen voor het oplossen van uw rioolproblemen. Aanpak kan namelijk ook aanbouw, verbouw en renovatie van uw pand uitvoeren.  Dit is een unieke samenwerking binnen 1 bedrijf wat geweldig goed werkt. U heeft 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Of het nu een klein klusje betreft of een flinke verbouwing, wij kunnen alles voor u regelen.

Stop digging palen gebruikt in de bouw

Fundering met Schroefpalen

Een nieuwe Afdeling binnen Aanpak Bouw en Riool is de afdeling Schroefpalen. Hierbij werken we met speciale stalen schroefpalen voor funderingen. U heeft een fundering nodig voor bijvoorbeeld een tuinschuur,  schutting, vlonder, carport, tuinhuisje, steiger, speeltoestellen enz. Voor alles wat aan of in de grond verankerd moet worden, kunnen schroefpalen gebruikt worden. Wij kunnen voor u bepalen hoe zwaar de fundering moet zijn en plaatsen de juiste funderingspalen.  De voordelen van schroefpalen t.o.v. de klassieke funderingen zijn dat er niet gegraven hoeft te worden, geen beton gestort hoeft te worden, snelle montage van uw fundering zonder schade aan de ondergrond. Bomen en struiken kunnen gewoon blijven staan. De palen hebben een lange levensduur en kunnen op de juiste hoogte gemonteerd worden, het hele jaar door. Ook zijn de palen 100 % recyclebaar en herbruikbaar, het is  een zeer milieu vriendelijke oplossing.

 

Een loodgieter heeft u voor uw rioolproblemen niet meer nodig, u kunt gewoon contact opnemen met Aanpak Riool en Bouw. Wij staan met onze gespecialiseerde kennis 7 dagen in de week voor u klaar.

Vertrouw op onze expertise