Direct hulp bij een rioolprobleem?

Riolering vervangen

Wanneer gaat Aanpak een riolering vervangen en wat kan onze Grond en straatwerk-ploeg voor u betekenen.

 

Bij oudere woningen komt het voor dat de riolering buiten aan vervanging toe is. Riool reparatie is dan ook mogelijk. De riolering kan verzakt zijn, waardoor water en faecalien niet goed meer wegstromen en er snel een verstopping plaats vind. Zelfs rioleringsbuizen van Gres (gebakken klei met een glad afgewerkte binnenkant)  komen we bij oude huizen tegen.

 

IMG_0049

Aanleg en renovatie

Buiten de riolering vervangen is met onze Grond en straatwerkploeg geen probleem. Om sneller te kunnen werken nemen we onze eigen kraan mee. De tuin en het straatwerk worden weer pico bello opgeleverd.

 

afdekken vloer bij kruipluik

Onderhoud

Binnen de riolering vervangen wordt gedaan bij een verbouwing of bij een renovatie van de woning. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van een nieuwe inloopdouche met een mooie drainafvoer. Onze bouwploeg kan trouwens de verbouwing voor de nieuwe badkamer voor u verzorgen.Het is natuurlijk zaak om eerst in kaart te brengen welk deel van de riolering vervangen moet worden en welk prijskaartje daaraan hangt. Soms is het niet nodig om te vervangen maar kan door regelmatig rioolonderhoud ook verstoppingen voorkomen worden.

 

 

Liever het groen in uw tuin inwisselen voor steen? Schakel ons in voor uw grond- en straatwerk. Wij verzorgen aanleg en reparatie van bestratingen en verhardingen rond uw woning of bedrijfspand.

Vertrouw op onze expertise