Direct hulp bij een rioolprobleem?

Regenpijp verstopt

Tropische buien komen ook in Nederland steeds vaker voor, opeens valt dan op dat uw dakgoten overlopen, uw regenpijp is verstopt en het water loopt niet meer weg.

Een regenpijp verstopt, komt altijd op een ongelukkig moment. De snelste korte termijn oplossing is dan direct de regenpijp lostrekken, zodat het water van het dak in ieder geval weg kan en er in huis geen overstroming bij gootsteen of toilet plaats vind. Ook is er bij een verstopte regenpijp kans dat het water via de muur in uw woning terecht komt. Het is dan ook zaak om direct actie te ondernemen om vervolgschade te beperken. Na de hoosbui kan dan met een rioolinspectie van Aanpak Riool en Bouw, uitgezocht worden wat het probleem is en waar het probleem zit.

DSC_9438

Zelf een verstopt riool voorkomen

U kunt natuurlijk eerst zelf de ladder op om te kijken of er iets met de dakgoten aan de hand is.
Regelmatig vuil en bladeren weghalen is al een goed idee. Het aanbrengen van een gootdrain kan voorkomen dat bladeren en vuil uw dakgoot en regenpijp verstoppen.
Indien u niet zelf de ladder op wil of kan, kunnen wij dit natuurlijk voor u doen.

DSC_9439

Regenpijp verstopt

Een verstopte regenpijp kan natuurlijk door ons verholpen worden, soms zit het riool verstopt echt plaatselijk in de pijp, maar het is ook mogelijk dat er wat verder in het rioolstelsel problemen zitten.  Rioolproblemen in kaart brengen en vervolgens oplossen is onze specialiteit.

Bij Aanpak Riool en Bouw bent u op het juiste adres
voor het verhelpen van een verstopt riool.

Vertrouw op onze expertise