Direct hulp bij een rioolprobleem?

Rioollucht in huis

Niets is vervelender dan een onverklaarbare rioollucht in huis. Een grondige rioolinspectie is dan hard nodig.

Vaak heeft u zelf al van alles bekeken en uitgezocht. Het komt ook regelmatig voor dat de rioollucht in huis niet continue aanwezig is. In dat soort gevallen is het voor u zelf nog lastiger om te achterhalen waar de rioollucht precies vandaan komt.

A stream of clean water flows into the stainless steel sink. Sink plug hole close up macro

Zelf rioollucht in huis voorkomen

U kunt zelf beginnen met alle kranen even open te draaien zodat alle sifons vol staan met water. Bij afvoeren of wasbakjes die niet vaak gebruikt worden, droogt de sifon op waardoor er een open verbinding ontstaat met het riool, wat de rioollucht in huis geeft. Ook kunt u alle afvoeren even lekker schoonmaken met heet water en daarin opgelost soda, dit gewoon een nachtje laten staan om alles goed schoon te weken. Als dit geen oplossing biedt kunt u altijd contact opnemen zodat wij kunnen gaan speuren waar de lucht vandaan komt. Rioolproblemen oplossen is onze specialiteit.

Verzakte leiding in kruipruimte

Onderzoek rioollucht door Aanpak

Wij hebben speciale rook- en detectie apparatuur om te bepalen waar de rioollucht het huis in kan stromen. Eerst moeten we gaan uitzoeken wat precies het probleem is en vervolgens gaan we  uitzoeken waar het probleem zit. Daarna kan er een plan van aanpak gemaakt worden. In overleg met u gaan we vervolgens de benodigde acties uitvoeren om de rioollucht in huis op te lossen.

 

Rioollucht is met onze Aanpak snel verleden tijd.

Vertrouw op onze expertise