Direct hulp bij een rioolprobleem?

Vaatwasser verstopt

Uw vaatwasser is verstopt; zodra je eenmaal gewend bent aan het gemak van een vaatwasser, wil niemand meer zonder. Wel een vaatwasser hebben, maar niet kunnen gebruiken doordat het riool verstopt is, is dan een grote frustratie.

Met de onze grondige aanpak zijn rioolproblemen snel verleden tijd. Meestal is een vaatwasser die verstopt is een klein probleem, wat snel verholpen kan worden. Vaak heeft u zelf al het een en ander uitgeprobeerd, wat geen langdurige oplossing heeft geboden.  Meestal is er sprake van een kleine verstopping in de afvoerleiding. Wij gaan dan eerst met onze verenmachine aan de gang, vaak loopt het water uit de vaatwasser dan weer weg. Probleem van de vaatwasser die verstopt is, is dan snel opgelost.

 

DSC_9464

Probleem inzichtelijk maken

Soms is het ook wat minder eenvoudig, het probleem van de vaatwasser verstopt, heeft dan niets te maken met de vaatwasser maar met problemen verder op in de rioolleidingen. Aanpak Riool en Bouw gaat dan eerst grondig in kaart brengen wat het probleem is.

DSC_9390

Rioolcamera en detectie apparatuur

Wij hebben rioolcamera’s waarmee in de rioolpijp gekeken kan worden wat het probleem is. Vervolgens kan dan met detectieapparatuur bepaald worden waar het probleem zit. Er kan dan bepaald worden hoe het probleem met een verstopt riool het beste opgelost kan worden. Riool reparatie of rioolreiniging kan dan ter plekke uitgevoerd worden.

De specialisten van Aanpak Riool en Bouw zorgen dat uw verstopte vaatwasser weer snel voor u aan het werk gaat.

Vertrouw op onze expertise