Direct hulp bij een rioolprobleem?

Rioolservice

Waarom kiezen klanten voor de Rioolservice van Aanpak?

Aanpak Riool en Bouw heeft als doelstelling dat de klant volledig ontzorgt wordt. RIOOLSERVICE wordt hier geschreven met blokletters. Het riool-probleem wordt eerst duidelijk in kaart gebracht, eventueel met een rioolinspectie. De problemen die er zijn worden inzichtelijk gemaakt. Er worden oplossingen bedacht, deze worden met de klant doorgesproken.

 

Kleine problemen worden direct opgelost, bij grotere problemen of problemen van structurele aard wordt eerst een offerte aangeboden. Na opdracht wordt het probleem opgelost.

Rioolservice stopt bij Aanpak niet bij het riool ontstoppen, Rioolservice houd in het ontzorgen van onze klanten door ook alles weer netjes hersteld en schoon achter te laten.

 

 

IMG_0040

Herstel van uw tuin

Ook kan het nodig zijn dat er in de tuin gegraven moet worden.

Alle zaken die er bij komen kijken om de tuin weer netjes te maken, kunnen wij als Aanpak Bouw en Riool ook voor u oplossen. Wij kunnen met onze graafmachine en grond, groen en straatwerk medewerkers alles weer strak achter laten.

aftrillen straatwerk

Herstel van uw woning

Soms is het nodig dat tegelwerk in een keuken of badkamer wordt weggebroken, om bij een leiding te kunnen komen. Voor reparatie van tegelwerk of andere bouwwerkzaamheden, hebben wij onze bouwploeg tot de beschikking. Rioolservice is bij ons dus meer dan alleen een riool ontstoppen.

 

Verzekeraars willen de schade die ontstaan is na een lekkage van een kapot riool regelmatig vergoeden, hiervoor is dan een uitgebreid inspectie rapport nodig. Aanpak Bouw en Riool kan dit ook voor u verzorgen, wij hebben hier veel ervaring mee.

 

Aanpak werkt zowel voor particuliere klanten als voor de meest uiteenlopende bedrijven. Ook voor de loodgieters in de omgeving verrichten wij de Rioolservice.

Vertrouw op onze expertise