Direct hulp bij een rioolprobleem?

Riolering aanleggen

Wanneer komt Aanpak bij u riolering aanleggen.

Bij nieuwbouw huizen wordt er direct riolering aangelegd. Indien er later een stuk aan uw huis gebouwd wordt of er moet op uw terrein een extra stuk riolering aangelegd worden, in alle gevallen staat Aanpak voor u klaar.

 

Riolering aanleggen doen we ook regelmatig om een oud of versleten stuk riolering te vervangen. Heeft u bijvoorbeeld lekkage in of buiten uw woning, dan kunnen wij de riolering voor u vervangen en indien nodig direct aanpassen aan de huidige maatstaven.

 

DSC_9452

Verbouw of renovatie woning

Bij een verbouwing of renovatie van uw woning, is het ook vaak nodig om de riolering opnieuw aan te leggen. Denk aan een nieuwe inloopdouche met drain-afvoer of aan een garage of schuur waar u een waterpunt wil realiseren. Dan wilt u vaak ook de afvoer goed geregeld hebben.

 

aansluiten pvc

Buitenriolering vervangen

Riolering aanleggen of vervangen kan natuurlijk ook buiten. Buiten kunnen we gebruik maken van onze grond en straat ploeg. Indien nodig nemen ze ook de kraan mee om sneller en beter te kunnen werken. Ook kunnen zij gelijk uw tuin weer herstellen.

 

Bij het riolering aanleggen in uw woning, kunnen we gebruik maken van de bouw monteurs, zij kunnen ook het metselwerk en het betegelen van uw badkamer, keuken of toilet onder handen nemen.

Rioolservice staat bij Aanpak Riool en Bouw op 1.

Vertrouw op onze expertise