Direct hulp bij een rioolprobleem?

Riool ontstoppen

Waarom laten klanten hun riool ontstoppen door de monteurs van Aanpak?

De monteurs van Aanpak kunnen uw riool ontstoppen in de keuken indien uw aanrecht niet goed wegloopt of uw vaatwasser verstopt is en vol water blijft staan. Ook op de badkamer kunnen er problemen zijn met bijvoorbeeld het douche-putje of het bad wat niet goed wegloopt of klokkende geluiden maakt. Ook voor problemen met uw toilet kunt u Aanpak bellen. Het kan ook voorkomen dat uw hemelwaterafvoer niet goed wegloopt, ook hier zijn allerlei oplossingen voor.

 

Het riool ontstoppen doen we met een mechanische verenmachine. Voor het toilet gebruik je grotere veren dan bijvoorbeeld voor een doucheputje ontstoppen. Ook is het mogelijk om de afvoer te ontstoppen met water onder hogedruk. We kunnen ook ontstoppen vanaf een punt buiten uw woning, dit is altijd afhankelijk van de aard van de verstopping.

A stream of clean water flows into the stainless steel sink. Sink plug hole close up macro

Resultaat na ontstoppen

Na het riool ontstoppen loopt uw riool weer probleemloos door. Als na verloop van tijd er weer problemen optreden, kunnen we met camera en detectie apparatuur bekijken waar de problemen vandaan komen. In eerste instantie ontstoppen we alleen, om u niet op extra kosten te jagen.

 

DSC_9464

Specialistische apparatuur

Met deze speciale rioolcamera maken we de rioolproblemen inzichtelijk. We hebben diverse soorten camera's voor verschillende diameters rioolbuis.

Indien de monteurs van Aanpak bij u hebben gewerkt om uw riool te ontstoppen, dan wordt uw huis na afloop van de werkzaamheden weer schoon en netjes opgeleverd.

Vertrouw op onze expertise