Direct hulp bij een rioolprobleem?

Rioolonderhoud

Wanneer is er rioolonderhoud nodig.

Heeft u leidingen die niet goed op afschot liggen, dan zal er sneller een verstopping optreden en moeten we het riool ontstoppen. Preventief rioolonderhoud kan u dan veel problemen besparen.

 

Door riolering preventief te reinigen en te inspecteren kan er worden voorkomen dat uw riool verstopt raakt. Wij kunnen op regelmatige basis een afspraak maken om dit rioolonderhoud voor u te verrichten. We werken dan meestal vanuit een ontstoppingspunt buiten uw woning, zodat u geen enkele hinder ondervind van dit preventief onderhoud. Na het verrichten van dit rioolonderhoud koppelen we altijd de bevindingen aan u terug.

DSCN0127

Rioolonderhoud bij appartementen

 

Ook bij de appartementen van VvE’s (verenigingen van eigenaren) wordt er vaak rioolonderhoud verricht, dit zorgt voor het voorkomen van verstoppingen en geeft een langere levensduur van de leidingen. Vaak is het bij appartementen bijna onmogelijk om leidingen te vervangen en is rioolonderhoud dus erg belangrijk.

DSCN0121

Preventief rioolonderhoud

Met behulp van een onderhoudscontract kunnen we u ondersteunen om dit rioolonderhoud regelmatig uit te voeren. Afhankelijk van de problematiek, komen we dan bijvoorbeeld 1 of 2x per jaar langs. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar rioolstelsel en wordt u niet op onverwachte momenten met rioolproblemen geconfronteerd.

 

Rioolonderhoud wordt ook vaak verricht bij levensmiddelenbedrijven en restaurants, omdat daar de rioolleidingen veel sneller verstopt raken.

Vertrouw op onze expertise